Kvalitet i både uppdrag och relationer

Om oss

Upptäck vår affärsidé – välkommen som kund

Vi är det personligare konsultföretaget som bryr oss lite mer om det vi gör och dem vi jobbar tillsammans med. För oss är det självklart att alltid hålla hög kvalitet. Men inte bara det! Vi tycker också det är viktigt att bry oss om miljön och att hela tiden jobba för att bli ännu vassare – samtidigt som vi ger dig som kund all den kompetens vi har både nu och i framtiden!

 

Medarbetare med klass

Automationscenters medarbetare har stor teknisk kunskap och erfarenhet inom fältet. Här förenas erfarenheter från över fyrtio år i branschen med kunskap om den allra senaste tekniken.

Alla medarbetare har genomgått SSG Entre – Sveriges populäraste säkerhetsutbildning för industrientreprenörer vilket garanterar grundläggande kunskap i arbetssäkerhet.

Vi är också noga med att hålla oss uppdaterade med den senaste kunskapen inom området. Hos oss är personalen dessutom alltid delaktig i företagets verksamhet och resultat. På det sättet skapar vi tillsammans ett företag fullt av engagemang där alla har kul på jobbet.

 

Följ vår historia...

Automationscenter & Bråvalla Elteknik AB startades 2005 och vi är ett ägarlett bolag med ett stort engagemang. Ett samarbete med oss ska alltid innebära kontinuitet och pålitlighet. Vår lyckade kombination är bred kompetens och hög kvalitet i både det vi gör och relationen med dem vi arbetar med.

Vårat kontor finns i Norrköping och vi utför uppdrag både regionalt och i resten av världen åt våra internationella kunder.

Tveka inte att kontakta oss. Vi kämpar för ditt bästa!

 

... Som är en del av Norrköpings framtidsutveckling

Vi siktar framåt inte bara som företag utan också som individer. Vår strävan är att bli en del av vårt framtida Norrköping.

 Tillsammans med näringsliv och kommun tänker vi arbeta aktivt för att göra vision till verklighet. Let's create! 

 

 

Utmärkelser och kreditvärdighet